Erfarent skadedyrfirma satser på Sotra

ØYGARDEN /SOTRA: Erfarent skadedyrfirma satser på Sotra. – Nå håper vi Øygardsværingene vil ta godt i mot oss, forteller daglig leder. 

Skadedyrfirmaet Agila Vest AS som først ble opprettet i Jølster for 10 år siden og er blitt en foretrukken aktør innen skadedyrbekjempelse i Sogn & Fjordane. Nå åpner de ny avdeling på Straume.

I moderne lokaler i Straume Næringspark har allerede skadedyrbekjemperne funnet seg godt til rette og har fått en rekke henvendelser fra både private og bedrifter i Øygarden.

Les også: Rekord mange mus på Sotra og Øygarden i høst.

Agila Vest i Straume Næringspark
<em>Til høyre i dette bygget Trollhaugmyra 16 holder Agila Vest til Like ved Sotra Arena i Straume Næringspark<em>

Daglig leder Per Olav Erikstad som stiftet selskapet i år 2010 ser frem til å etablere seg på Sotra og har stor tro på å lykkes her. At utvidelsen skjer akkurat nå er ingen tilfeldighet. Erikstad ser nemlig på fylkes- og kommunesammenslåingen som et godt tidspunkt for å utvide bedriften.

Betina Larsen er ansatt som driftsleder for både avdelingen i Bergen og i Sogn og Fjordane. I tillegg har Erikstad fått med seg Janniche Domansky med 9 års erfaring fra skadedyrbransjen, samt at Sotraværingen Linn Beate Ekerhovd er ansatt med ansvar for regnskap og administrasjon.

– Med denne trioen på plass står selskapet enda mer styrket i et voksende marked. Vi er veldig heldige som har fått denne lokalkompetansen med oss på laget i Bergen og på Sotra, og håper Øygardsværingene tar godt i mot oss, forteller Erikstad opprømt.

Publisert

Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter