Skadedyr, Enkelt og greit

Velg skadedyr

Sølv- og skjeggkre

Sølvkre

Vi skiller mellom sølvkre og skjeggkre. Under normale forhold gjør disse to insektene minimalt med ødeleggelser. Men har man frimerkesamling, museumsgjenstander eller gamle bøker risikerer man skader på disse gjenstandene dersom skadedyrene får utfolde seg fritt og ikke blir fjernet.

Sølvkre kan bli opptil 12 mm lang, overlever de fleste miljøer, men trives best der det er høy luftfuktighet. I kjeller, bad, vaskerom og på kjøkken. De spiser muggsopp og kan derfor være en indikasjon på at man har fuktproblemer eller fuktskader i bygningen.

skjeggkre

Skjeggkre

Skjeggkre ligner på sølvkre, men har lengre antenner og haletråder. I tillegg har skjeggkre tettere hårvekst rundt hodet og i nakken enn sølvkre.

De blir opptil 20 mm lang uten antenner og haletråder. Skjeggkre er ikke avhengig av fukt, er nattaktive dyr og finnes i alle rom i huset. Det gjør det vanskeligere å bli kvitt dem.

De lever av andre insekter, matrester og papir.

Her er vår løsning

Kontroll

Ved mistanke om problemer med sølv- eller skjeggkre er våre konsulenter kjapt på plass. Foretar en befaring og foreslår tiltak.

Beskyttelse

For å bli kvitt sølvkre kan man i mange tilfeller fjerne kilden til fukt. Da vil ikke sølvkre oppholde seg der lenger. Hold sølvkre borte ved å lagre mat i beholdere med tettsittende lokk og ha det så rent som mulig.

Vi tilbyr gode behandlingsmetoder for å bli kvitt skjeggkre.

Digitale rapporter

Vi holder deg løpende oppdatert på fremdriften med å bli kvitt plagene med sølv- og skjeggkre.

Kontakt oss

Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter