Giftfri skadedyrkontroll

Bærekraftig bekjempelse

Slik driver vi bærekraftig

Vi er opptatt av å levere tjenester som ikke bare er effektive, men også miljøvennlige og bærekraftige. Derfor tilbyr vi giftfri skadedyrbekjempelse som en del av vårt tjenestetilbud.

Miljøet står i fokus hos oss, og derfor har vi implementert grønne løsninger for skadedyrbekjempelse. Våre tjenester er basert på substitusjonsprinsippet, som betyr at vi erstatter farlige kjemikalier med miljøvennlige alternativer. Dette gir ikke bare bedre resultater, men bidrar også til å bevare miljøet og redusere risikoen for helseproblemer for både mennesker og dyr.

Vi bruker en rekke metoder, inkludert fellefangst, insektsvask og termisk behandling for å bekjempe skadedyr på en effektiv og bærekraftig måte.

rotter i hus

Hvorfor er dette så viktig

Miljøvern: Bruk av giftige kjemikalier i skadedyrbekjempelse kan forurense miljøet og skade andre dyr og planter i området. Giftfri skadedyrbekjempelse bruker derimot metoder og midler som er skånsomme for miljøet og bevarer økosystemene.

Helse: Giftige kjemikalier som brukes i tradisjonell skadedyrbekjempelse kan også være skadelig for mennesker og dyr. Giftfri skadedyrbekjempelse bruker metoder som er trygge for mennesker og dyr, og reduserer risikoen for eksponering for farlige kjemikalier.

Bærekraftig: Giftfri skadedyrbekjempelse bruker bærekraftige metoder som fokuserer på forebygging og langsiktig skadedyrkontroll. Dette betyr at man ikke bare løser problemene midlertidig, men også reduserer risikoen for fremtidige skadedyrproblemer.

Her er vår løsning

Giftfri bekjempelse

Ved mistanke om problemer med gnagere er våre konsulenter kjapt på plass. Foretar en befaring og foreslår tiltak

Svanemerket bedrift

Ved mistanke om problemer med gnagere er våre konsulenter kjapt på plass. Foretar en befaring og foreslår tiltak

Kontakt oss

Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter