Åpningsfest for nybygget på Moskog

Da var dagen endelig kommet. Åpningsfest på nybygget på Moskog i strålende solskinn.

I denne forbindelse inviterte Per Olav og Agila Vest i samarbeid med FINS næringslivet i Sunnfjord på frukostmøte i sine nye flotte lokaler!

En stor takk til Tore Andre Flo og Terje Skjeldestad fra Sogndal Fotball som holdt inspirerende og flotte presentasjoner. Veldig gøy å høre om det spennende satsingsarbeidet som legges ned der. Samhold er ofte den viktige nøkkelen til suksess, i fotballen og i alle bransjer!

Også takk til Sunnfjord Utvikling som holdt et interessant innlegg om veien videre på næringsområdet Moskog. Vi gleder oss til å være en del av dette voksende næringslivet!

Gøy at også ordfører Jenny Følling tok seg tid til stikke innom for en prat.

Vi avsluttet denne flotte dagen med lunsj fra Erketunet Gardsbakeri. Inviterte kunder fikk høre om Per Olav og Agila Vest sin historie gjennom 12 år, samt fremtidsplanene til bedriften.

Tusen takk til Salgs- og markedssjef i Sogndal Fotball Terje Teigen som tok oss med gjennom de store markedsplanene til klubben.

Vi gleder oss stort til fortsettelsen☀️

 

Publisert

Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter