Agila Vest AS kjøper opp Vest Skadedyrkontroll AS

Agila Vest AS har i dag signert kontrakt med Tommy Iversen om kjøp av selskapet  Vest Skadedyrkontroll AS gjeldende fra 1.desember 2021 .

Dette er en stor dag for oss begge og vi ser frem til et nært og godt samarbeid i tiden som kommer. Innehaver Tommy Iversen blir ansatt i Agila Vest som salgskonsulent med ansvarsområde Bergen og Omegn.

Med dette viser Agila Vest at de mener alvor med å bli Vestlandets ledende skadedyr firma og ligger godt an i forhold til sin 5- års plan.

Med dette oppkjøpet så har vi fått inn en spennende kundeportefølje i Bergensregionen samt ikke minst fått på plass en meget kvalifisert og dyktig fagmann i Tommy Iversen. Dette gjør at Agila Vest trenger flere skadedyrsteknikere som vil bli ansatt fortløpende i tiden fremover.

Masse positivt som skjer i Agila Vest om dagen med innflytting i topp moderne bygg i Førde, samt god vekst i Vestlandsmarkedet. Jeg er en meget fornøyd mann i dag sier Per Olav Erikstad som er eier av selskapet. I kveld skal dette feires sammen med Styreleder Asle Nordås og Tommy Iversen sier Erikstad tilslutt.

Publisert

Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter